Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä, tuo kaupallinen juhlapäivä.. Sydämiä, vaaleenpunaista joka puolella. Mua ihmetyttää miks suomes on ystävänpäivä kun muualla maailmalla sitä juhlitaan rakastavaisten päivänä? Miksei ystävää voisi muistaa ja juhlia useammin kuin kerran vuodessa
Mulla on muutama hyvää ystävää joiden kanssa oon melkein joka päivä yhteyksis. He tietävät että ovat tärkeitä ilman ystävänpäivää. Lahjoja en ole ostanut ystävänpäivänä sitten ala-asteen. Mä mielummin yllätän toisen yhtäkkiä antamalla lahjan. 

Mutta mutta sitten eiliseen ystäväpäivään. Yleensä T on järjestänyt jotain kivaa kuten elokuvissa käymiseen sekä syömään johonkin ravintolaan. Tänä vuonna päätettiin, että oltaisiin vain kotona katsomassa jääkiekkoa. Vietiin Jessica hoitoon yöksi. Sovittiin että ystävä . pariskunta jotka ovat myös Jessican kummeja tulisivat meille myös. Katsottiin ottelua, naurettiin ja pidettiin hauskaa koko porukka. Jääkiekon jälkeen päätettiin lähteä vielä pelamaan biljardia lähipubiin. Siellä aika vierähti nopeasti ja kohta olikin jo valomerkki. Tulimme puoli 3 kotiin ja mentiinkin aika pian nukkumaan.  Tänään piti olla aikainen aamu, mutta tuossa T vieläkin vierellä nukkuu. Tälläinen oli meidän ystävänpäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti